top of page

Gudstjenester

Gudstjeneste 010310.jpg
IMG_3152.jpg

En gudstjeneste afspejler forholdet mellem Gud, det enkelte menneske og menighedens fællesskab.

 

Ordet gudstjeneste er et sammensat ord af ordene gud og tjeneste. Ordet gudstjeneste har en dobbelt betydning: Guds tjeneste for mennesket - og menneskets tjeneste for Gud.
 

Vores gudstjenester består af forskellige lovsange, vidnesbyrd, dåb og Herrens bord. En gang om måned og dog kun i det omfang, vi har budget til det, samles vi på Fyn fra hele landet, Gudstjenesten bliver den dag simultantolket til dansk eller engelsk eller farsi, afhængigt af hvilket sprog prædikes den dag.
 

Valgmenigheden Church of Love holder normalt sine gudstjenester hver søndag kl. 15:00 i vores egne lokaler på Fyn/Vissenbjerg og en gang om måned i Århus og København, udlejet af samarbejdsvillige kirker i lokalområdet.
 

I øjeblikket holdes der ugentlige gudstjenester på farsi hver søndag I enten i Vissenbjerg eller København eller Århus i det omfang, vi har ressourcer og muligheden for det.

 

For mere præcise info se venligst altid under "Kirkens kalender" under fanebladet "Aktiviteter". Husk venligst at trykke på den grønne tekst i kalenderen, hvis du skal kunne se yderligere detaljer/info!

 

Adresserne, som jo også findes under kirkens kalender er følgende:

Vissenbjerg

Church of Love

Østerggade 11D

5492 Vissenbjerg

København

Solvang kirken

Remisevej 10

2300 København

Århus

Ravnsbjergkirken

Grøfthøjparken 1

8260 Viby J

bottom of page