top of page

Vidensbyrd

”Jeg tænker, at mission er, når man bærer et vidnesbyrd for sin tro. Det indebærer også, at jeg går fuldstændig åbent ind til ethvert møde med det andet menneske, idet jeg ved, at jeg personligt ikke kan omvende nogen. Det er kun Gud, der formår at omvende mennesker,” Migrantpræsten David Varming Winsløw
Vidnesbyrd-Gholam-Medium.jpg

Gholam mødte Jesus i en drøm!

Vidnesbyrd af Gholamreza Kanaanian-Khosh.
 

Historien om en tidligere muslim, der i drømmen har oplevet at møde Jesus.

For ca. 4 år siden kom Gholamreza Kanaanian Khosh til Danmark efter at være flygtet fra politisk forfølgelse i Iran, hvor han dog måtte efterlade sin kone og sin datter.
 

- Mine forældre er muslimer, men jeg havde mistet min tro på islam på grund af forfølgelsen og var kun muslim af navn.
 

I Danmark blev hans problemer næsten endnu større, da han hørte, at regeringen var begyndt at presse og forfølge hans familie i Iran, fordi han var flygtet.
 

- Det gjorde bare, at jeg kom endnu længere væk fra Gud.
 

På flygtningecentret kom han i kontakt med den iranske præst, der med jævne mellemrum aflægger centret et besøg. Præsten inviterede ham til en gudstjeneste, og Gholam blev meget fascineret af det varme fællesskab, som han oplevede i den iranske menighed. I to måneder modtog han bibelundervisning og deltog i bøn om onsdagen.
 

- Jeg ville vide, hvorfor Jesus døde på korset. Alt det med Jesus er "forbudt" og mørklagt i Iran. Folk har enten ingen, eller ringe viden om Jesus. Dette har givet dem en vrangforestilling omkring kristendom.
 

En aften fik Gholam lyst til at tale til Gud, som han udtrykker det.

- Vis mig sandhedens vej! Er det sandt, det jeg føler her, eller skal jeg forblive i mine forældres religion?
 

Om natten vågner han – badet i sved, sengetøj og madras er så våde, at han må finde sig en anden soveplads! I en drøm har han set Jesus på korset.
 

- Fra korset løb der vand ned. Det var, som om jeg blev døbt!

Nu var jeg ikke længere i tvivl om, hvad der var rigtigt. Det var ligesom at være født på ny.

Næste dag kontaktede jeg præsten for at høre nærmere om dåb og dåbsundervisning. Nu var jeg klar til et nyt liv med den sande Gud, Jesus Kristus.

bottom of page