top of page

Stor Søndag

"Fællesskab, dialog, mission, disse tre. Men størst af dem er missionen" 
Pastor Massoud Fouroozandeh
 
GPCN4811.JPG

I mere end 15 år flere gange om året, den første lørdag i måneden, blev iranere, afghanere og mange etniske danskere fra hele Danmark samlet til en fælles gudstjeneste i valgmenigheden Church of Love i Odense.
 

Om lørdagen i den pågældende måned lejede vi 2 busser, der kører rundt på Sjælland, Fyn og Jylland, hvor 100-150 af vores iranske, afghanske og mange etniske danske venner fik mulighed for at deltage i den store fælles gudstjeneste i Odense.
 

Efter gudstjenesten fortsat vi med at fejre dagen med fælles spisning og et godt samvær. Alle var velkommen inkl. vores danske venner. Ved møderne var der altid simultantolkning til dansk eller engelsk.
 

Men siden 2017, efter vi har købt det gamle bibliotek i Vissenbjerg og fik det bygget om til kirkerum og indviet af Fyns biskop Tine Lindhardt, har vi p.g.a. manglende budget stoppet med den månedlige tradition af stor Lørdag men er begyndt på "stor søndag" med fælles spisning den første søndag i måneden dog uden at kunne stille gratis bus til rådighed fra Kbh. og Århus.

 

De fleste kører nu også i deres egne biler eller fælles kørsel. Alle er velkomne, hvor vi begynder med gudstjenesten allerede kl. 15:00

 

bottom of page