top of page

Bestyrelsen

Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen for en funktionsperiode på 2 år, og der er 2 medlemmer på valg hvert år og genvalg er muligt.

Lida-1.jpg
Lida Najizad
Bestyrelsesmedlem
E-mail:
lidaozo@yahoo.com

Mit navn er Lida Najizad. Jeg er født i Iran og tidligere muslim. Jeg er konverteret, undervist og døbt i valgmenigheden Church of Love og bor i dag i København.

Peter%20%C3%98rum_edited.jpg
Peter Ørum
Bestyrelsesmedlem
E-mail:
petero@midwestgroundcovers.com

Jeg har som selvstændig beskæftiget mig med produktion og salg af have – og landskabsplanter i Danmark og Amerika. I dag finder jeg COL’s arbejde med det kristne budskab mere vigtigt end nogensinde.

Neda-1.jpg
Neda Hayrati
Næstformand
E-mail: 
rezamohamad152@yahoo.com

Mit navn er Neda Hyrati. Jeg er født i Iran og tidligere muslim. Jeg er konverteret, undervist og døbt i valgmenigheden Church of Love og bor i dag i Århus.

Grethe Jan 2019 billede (002).JPG
Grethe Skree
Kordegn og sekretær
E-mail: skree.grethe@gmail.com
Tlf. : 40 63 01 58

Mit navn er Grethe Skree og jeg hjælper valgmenigheden frivilligt som kordegn. Jeg bor i Odense og arbejder som fastansat kordegn i Folkekirken.

Massoud-F.jpg
Massoud Fouroozandeh
Formand
E-mail: mf@mohabat.net
Tlf. : 4053 25 23

Mit navn er Massoud Fouroozandeh. Jeg er født i Iran og tidligere muslim. Jeg er konvertereret fra islam til kristendom i 1996 , uddannet cand.theol. og arbejder både som valgmenighedspræt og sognepræst i DK. Jeg bor sammen med min familie på Fyn.

bottom of page