top of page

tors. 30. sep.

|

Vissenbjerg

Niels Christian Hvidt

Professor i eksistentiel og åndelig omsorg, theol. dr., født 1969, i 1997 ThM fra Københavns Universitet efter at have fået tildelt universitetets guldmedalje for afhandlingen "Profeti og åbenbaring". Han forsvarede sin doktorgrad ved Gregoriana Universitetet i Rom i 2001.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Niels Christian Hvidt
Niels Christian Hvidt

Tid & sted

30. sep. 2021, 19.00 – 21.00

Vissenbjerg, Østergade 11D, 5492 Vissenbjerg, Danmark

Om eventet

Et mirakel er dog mere end blot en uforklarlig hændelse. Når man taler om et mirakel, er der ikke kun tale om en (evt. videnskabeligt understøttet) konsta- tering, men om en religiøst moti- veret tolkning, hvor hændelsen sættes i forbindelse med Gud og til- lægges en mening. Mirakler i Evangelierne Bibelen rummer talrige beretning- er om mirakler,

Miraklerne ophørte ikke med Jesu død og opstandelse, men fort- satte - som Jesus havde lovet - blandt de kristne, sådan som man kan læse i Apostlenes Gerninger. Og ifølge Niels Christian Hvidt fortsætter det den dag i dag på stort set samme måde, dvs. lige så vilkårligt, provokerende, til tider smagløst, men altid overvældende og for den, der nærmer sig det i ydmyghed, tillige opløftende, tros- styrkende og opbyggeligt.

Del denne begivenhed

bottom of page