top of page

Vilkår for modtagelse af
NYHEDSBREVE

"Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer.
Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende." Matt 28,19-20
IDMI4385.JPG

Udgivere af nyhedsbreve
 

Nyhedsbrevene er en service, der udbydes af:
Valgmenigheden Church of Love

 

Kontakt- og virksomhedsoplysninger:

Valgmenigheden Church of Love
Østergade 11 D

5492 Vissenbjerg

E-mail:  kontakt@churchoflove.dk

OPLYSNINGER DER INDSAMLES

For udsendelse af nyhedsbreve mm. indsamler valgmenigheden Church of Love som udgangspunkt alene din oplyste e-mail adresse.
 

OPLYSNINGERNE BRUGES TIL

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, bruges din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information om arrangementer i kirken.

Herudover anvendes din e-mail adresse ikke til andre formål.

Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev vedrørende enten aktiviteter for børn, voksne eller musik i valgmenigheden Church of Love. Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på at begrænse antallet, af nyhedsbreve, så indhold er relevant, aktuelt og ikke fylder hele din indbakke. Generelt kan du forvente at modtage materiale fra os ca. 8 – 10 gange pr. år
 

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.
 

RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på kontakt@churchoflove.dk 
 

AFMELD NYHEDSBREVE OG ANDRE HENVENDELSER

Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes ved at sende en mail til kontakt@churchoflove.dk

bottom of page